понеделник, 9 юли 2007 г.

Биография на Алиса

Биография
Кариерата на Алиса започна когато нейните родители я завеждат на театърът за да гледа Ани когато е на седем години. Тя им казва," Аз мога да правя онова" . Следвайки нейният дебют на етап, Алиса получи част в музикалната версия на Джейн Еири, играейки Адела. Скоро след това, тя също игра в Tender Offer и All Night Long в Ню Йорк.,

Нейният дебют на голям екран дойде през 1983 когато тя се появи в " Old Enough ". Тя започна да играе на прослушване за тв сериали и взе ролята на Саманта MICELLI, дъщерята на Тони Данза, в " Who's The Boss?" .
След като телевизия ABC преместен шоуто като основно, то придоби голяма аудитория, с което семейството на Алиса се премести в Лос Анжелис. Наслаждавайки се на нейният успех на малкия екран, Алиса също се впусна във филмите, започвайки покрай Арни в " Commando" като неговата дъщеря. Тя също се появи в телевизионни филма " Crash Course " и " Dance Til Dawn ". След осем годишно заклинание в Who's Boss ?, Алиса успя да преосмисли отново, отървавайки се от нейното детско звездно изображение. Харесва Брю Баримор, тя прави, филми за възрастни, каквито са Embrace, Poison Ivy 2 и Amy Fisher story .
Алиса също игра покрай други светила като Джон Кенди, Джонатан Силвърман, Уил Смит, Шон Астин и Крисчън Слейтър. Нейната игра в " Poison Ivy 2 " , някой хора го считат като леко порно.Нейната майка, оттогава води война на уеб-сайтове, които възпроизвеждат тези снимки на Алиса в неофициалното облекло. Нейната кампания беше толкова успешна (тя основа SAFESEARCHING.COM за да спира уеб-сайтове публикувайки каквито и да е голи снимки на нея и дори успешно съди уеб-администратор в Минесота за 230, 000 $. Въпреки че нейната майка ясно е срещу голите материал.

В 1996, тя игра покрай Реиз Уитърспун и Марк Уалбърк. Скоро след това, тя се върна към телевизията в " Melrose Place" , с Хидър Локлър, като Дженифър Мансини. Тя игра Фиби Халиуел в " Charmed ", което купи международната й слава и успех.
Алиса се оплака публично за липсата на приятни мъже в нейният живот. Тя накрая стана късметлиика и срещна CINJUN TATE. Двойката се ожени на 1 януари 1999, но тя искаше развод на 25 ноември, цитирайки несъвместими разлики. Алиса нямаше много късмет с мъжете. Нейният първи приятел я продупчил, според слухове когато тя се опита да го целуне, следващият я правя толкова параноична, че той беше неверен в това, в което тя го следеше навсякъде и връзката и с звездата Скот Уолф също свърши в сълзи. Друга поредица е нейната кариера на поп певица. Алиса записа пет албумав Япония, всички от който са много успешни. Тя дори пя на живо на фестивал в Япония пред силна тълпа от 40, 000 души.

Няма коментари: